top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıMuğla Poliüretan

MUĞLA HAVUZ İZOLASYONU

Muğla Havuz Yalıtımı

Muğla havuz yalıtımı yapılırken onlarca farklı izolasyon malzemesi akla gelir. Bunlardan hangisinin seçilmesi gerektiği ise bir kafa karışıklığına sebep olur. İşte bu noktada hem yüksek darbe dayanımı hem insan sağlığına zarar verebilecek solvent benzeri madde içermeyen Polyurea ön plana çıkmaktadır.

Polyurea uygulaması tüm alanı nokta kadar boşluk kalmayacak şekilde kaplar ve % 100 izolasyon sağlamış olur. Zamanla güneş ışınları izolasyon malzemesini yıpratacağı için UV dayanımlı boya kullanılarak polyurea kaplı havuzu uygun renk seçenekleriyle boyamak gereklidir.

Polyurea diğer yalıtım malzemelerine oranla % 400 esneklik özelliği ve bu özelliğini -30 ile + 80 derece sıcaklıkta bile yapabilmesiyle ön plana çıkmaktadır. Esnek olmayan ürünlerde zamanla yer hareketlerinden etkilenerek çatlamalar meydana gelmektedir. Polyurea uygulanan havuzda hem kimyasal hem fiziksel dayanım en üst noktada olur ve yıllar boyu sorunsuzca kullanabileceğiniz bir alana kavuşursunuz.


Muğla Polyurea Havuz Yalıtımı


Havuzları izole ederken zeminin tamamını kaplayacak ve suyun oluşturduğu basınca dayanacak esnek bir izolasyon malzemesine ihtiyaç vardır. Polyurea zeminin tamamını kaplar ve pürüzsüz bir kullanım alanı sağlar. Havuz izolasyonunun uygulama aşamaları şu şekildedir:

· İlk aşama zemin hazırlığı ve astarlama sürecidir. Uygulama yapılacak alan fayans gibi parlak bir yüzey ise pürüzlendirilmesi gerekir. Silim makinelerinin yardımıyla tüm alan pürüzlendirilir. Silinen fayans yüzey üzerinde toz kalmayacak şekilde temizlenir. Temizlen alana metrekareye sarfiyatı 300 gramdan az olmamak üzere epoksi astar uygulanır.

· Astar kuruduktan sonra sprey şeklinde polyurea uygulamasına geçilir. Polyurea ek yeri olmadan sprey şeklinde zemine tatbik edilir.

· Son olarak UV dayanımlı boya uygulanır ve işlem tamamlanır.

Polyurea son teknoloji bir su yalıtım malzemesidir. Polyureayı çatılar, teraslar, endüstriyel zeminler, temeller gibi birçok farklı alanda kullanmak mümkündür.



Fiyatlandırma Nasıl Yapılır ?

Verilecek fiyat zemin özelliklerine, alanın büyüklüğüne göre değişebilmektedir. En doğru fiyat teklifi için ücretsiz keşif talebinde bulunabilirsiniz.


Muğla hizmetlerimiz:

· Muğla havuz izolasyonu,

· Muğla havuz izolasyon,

· Muğla havuz yalıtımı,

· Muğla havuz yalıtım,

· Muğla havuz onarımı,

· Muğla havuz tamiri,

· Muğla havuz yalıtım malzemesi,

· Muğla havuz izolasyon malzemesi,

· Muğla yüzme havuzu izolasyonu,

· Muğla yüzme havuzu yalıtımı,

· Muğla yüzme havuzu izolasyon,

· Muğla yüzme havuzu yalıtım,,

· Muğla havuz onarım,

· Muğla havuz tamir,

· Muğla su deposu izolasyonu,

· Muğla içme suyu deposu yalıtımı.


7 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page