top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıMuğla Poliüretan

POLYUREA KAPLAMA AKSARAY

Polyurea kaplama Aksaray, yeni nesil sprey yalıtım sistemi olan polyurea kaplamada deneyimli ekibimiz, son teknoloji ekipmanlarımız ve yıllar boyu edindiğimiz tecrübeyle projeleri gerçekleştirmekteyiz. Su yalıtımının son teknoloji ürünü Polyurea iki farklı kimyasalın tepkimeye girmesiyle uygulanır. A komponenti izosiyanatlardan ve B komponenti amin ve türevlerinden oluşan ve sprey şeklinde uygulanan, solvent ve uçucu madde içermeyen, UV dayanımlı ve hızlı bir şekilde uygulanarak izolasyon yapılan alanı çok kısa bir sürede kullanıma açılmasına olanak veren teknolojik yeni bir izolasyon ve kaplama malzemesidir.


Aksaray polyurea uygulandığı zeminde mükemmel bir izolasyon sağlar. Hem yüksek darbe dayanımı hem de % 400 oranında esneklik özelliği sayesinde yer hareketlerinden etkilenip çatlama yapmaz ve ömürlük bir izolasyon sağlar. Diğer yalıtım malzemelerine oranlar fiyatı yüksekmiş gibi gözükse de ömür boyu hiçbir ek maliyet çıkarmayacağını göz önünde bulundurursak aslında diğer izolasyon malzemelerine göre her açıdan daha uygun fiyatlı olduğunu söyleyebiliriz.


Aksaray polyurea olarak yaptığımız her su izolasyonu uygulamasında en kaliteli ürünleri kullanıyoruz ve 5 yıl boyunca sözleşmeli garanti veriyoruz. Muğla Poliüretan olarak Aksaray izolasyon ve yalıtım uygulamalarında en doğru tercihin, sprey olarak uygulanan polyurea kaplama kimyasalının profesyonel bir şekilde kullanılması olduğuna inanmaktayız.

Aksaray Polyurea Kaplama Uygulanma Süreci


Son teknoloji su yalıtım ve kaplama sistemi olan polyureanın uygulanma aşamaları şu şekildedir.


· Zemin Hazırlığı: Yüzeyde bulunan tüm parlak alanlar silim makineleri ile silinir ve pürüzlendirilir. Bu işlem uygulanacak astarın yüzeye yapışmasını kolaylaştırır.

· Astar ve Pah Aşaması: Tüm kenar ve köşe alanlara 4 santimetre yarıçapında pah uygulaması yapılır. Bu işlem su kaçaklarını önlemek için çok önemlidir. Pah işleminde sonra polyurea püskürtülecek tüm alana epoksi astar sürülür.

· Polyurea Uygulanması: Epoksi astarın üzerine polyurea püskürtme olarak uygulanır.Uygulamanın 2 milimetre olarak uygulanması gerekmektedir.Uygulama sonra eksik kalan veya delik herhangi bir alan kalmış mı diye mutlaka kontrol edilmelidir.

· Boya Uygulanması: Polyurea kaplamayı güneş ışınlarından korumak için UV dayanımlı boya uygulaması yapılır. Boyanın rengi tercihe göre mavi, gri, beyaz vb. olabilmektedir.


Aksaray Polyurea Kaplama


Yeni nesil yalıtım ve kaplama sistemi olan polyurea Muğla Poliüretan firmasının öncülüğünde hem yeni inşa edilen yapılarda hem de var olan ve su izolasyon sorunu olan tüm alanlarda kullanılmaktadır. Polyurea kullanılacağı zemine sprey şeklinde püskürtülerek uygulanmaktadır. Yüksek basınç altında özel makinesi ve özel tabancasıyla, son teknoloji izolasyon ürünü polyurea kaplama, çok kısa zamanda büyük metrajlı alanları izole edebilmektedir. En verimli kalınlığa ulaşıncaya kadar birkaç kat olarak polyurea uygulaması yapılabilir. Ortalama 10 saniyede tamamen tepkimesi biten polyurea kaplama en zor ve en sorunlu alanlarda bile mükemmel sonuçlar vermektedir. Muğla Poliüretan firmasının endüstride ve binalarda güvenle uyguladığı polyurea kaplamanın genel özellikleri şunlardır.

  • Pürkürtme şeklinde uygulanır ve herhangi bir boşluk kalmaz.

  • Tüm alanı kaplar ve uygulama yapılması zor olan kenar, köşeleri mükemmel bir şekilde izole eder.

  • İzolasyon sürecini minimuma indirir ve zamandan tasarruf sağlar.

  • Ortalama 10 saniyede reaksiyon biter ve kullanıma açılır..

  • Boya uygulaması yapıldığında UV ışınlarına karşı tam dayanıklılık gösterir..

  • Garantili bir su izolasyon uygulamasıdır.

  • Tüm problemleri ortadan kaldırır.

  • Üzerinde çok ağır olan forkliftler çalışabilir dayanıklıdır.

  • Alternatif renk seçenekleriyle dekoratif bir görüntü oluşturur.

  • Üstünde sürekli su bekleyebilir herhangi bir aşınma olmaz.

  • Uzun ömürlüdür, bir kere yaptırıp su yalıtımı sorunlarınızı unutursunuz.


Aksaray Polyurea Su Yalıtımı


Polyurea uygulaması, su izolasyonunda şu anda dünya üzerinde kullanılan en yeni teknoloji sistemdir. Daha iyi özelliklere sahip bir ürün bulunmamaktadır.. Polyurea kaplama diğer izolasyon malzemelerine karşı yüksek darbe dayanımı ve esneklik özelliği ile ön plana çıkar.


Aksaray Polyurea püskürtme şeklinde uygulandığı için herhangi bir ek yeri bulunmadan tüm alanı izole edebilmektedir. Yaklaşık olarak 1 santimetre polyurea kaplama 4 santimetreye kadar uzayabilmektedir. % 400’ün üzerinde esneklik özelliği olmasına rağmen her türlü darbeye ve kimyasal aşınmaya karşı mükemmel dayanıklılık sağlar. Tüm bu özellikler polyurea kaplamayı hem endüstride hem de binalarımızda izolasyon amacıyla kullanmamızı sağlar. Unutmayın izolasyon bir yatırımdır ve doğru izolasyon uygulamaları yerine ucuz ürünleri tercih ederseniz defalarca izolasyon yaptırmak zorunda kalırsınız ve hem maddi hem de manevi olarak yıpranırsınız.


Aksaray polyurea izolasyonu; su yalıtımında temellerde, havuzlarda, çatılarda, perde betonlarda darbe ve korozyona karşı yüksek koruma sağlar ve %100 su yalıtımı garantisi verir. Aksaray havuz kaplama ve Aksaray havuz su yalıtımı sunduğu avantajlar nedeniyle en mükemmel şekilde polyurea sprey pürkürtme olarak yapılmaktadır. Polyurea yalıtım ve kaplama ürünü havuzların izolasyonunda meydana gelen olası pek çok problemi tek bir uygulama ile baştan bitirmektedir. Polyurea kaplamayı Muğla Poliüretan’a yaptırın bir daha su yalıtımını düşünmeyin.


Havuzları uzun zaman sorunsuz kullanabilmek ve bakım masraflarını minumuma indirmek için en garantili uygulama polyurea kaplamadır. Polyurea kaplama ile izolasyon yapıldığı zaman havuzlarınızı 40-50 yıl boyunca başka herhangi bir maliyet olmadan sorunsuzca kullanabilirsiniz. Polyurea uygulanan havuzların rengini de istediğiniz gibi belirleyebilir ve kafanızdaki dekoratif plana göre hareket edebilmekteyiz.


Aksaray Polyurea Fiyatları


Polyureanın fiyatlandırması uygulanacak alanın büyüklüğüne, izolasyon yapılacak zeminin durumuna hibrit veya saf polyurea tercihlerine göre değişebilmektedir. Uygulama yapılacak alanı ve ortalama büyüklüğü Whatsapp hattımızdan bize iletmeniz durumunda en uygun fiyatı sizlere veriyor olacağız.


Aksaray Polyurea Teras İzolasyonu

Terasları hem izole edebilmek hem de üzerini aktif olarak kullanmak için en uygun malzeme polyurea kaplamadır. Polyurea yüksek esneklik ve darbe dayanımı sayesinde terasların aktif olarak kullanılmasını sağlar. Üzerinde yürüyerek veya herhangi bir aktivitede bulunarak izolasyona zarar verilemez.


Teras ve çatılarda su izolasyonu uygulanmazsa zamanla aşağı katlara su yürüme yapar ve küf, kabarıklık, su damlaması gibi sorunlar oluşur. Polyurea kaplama teknolojisi, su yalıtımı uygulaması olarak teraslarda gerek tabliye betonun üzerine ve fayans üzerine rahatlıkla uygulanabilir. Polyurea kaplama, yüksek esneklik özelliği sayesinde teraslarda oluşabilecek çatlakları absorve ederek yapıdaki sağlığı korur.


Yüksek UV dayanımı sayesinde uzun yıllar boyunca özelliğini yitirmeden kullanılabilir. Herhangi bir ek yeri olmadığı için su kaçabilecek en küçük bir nokta dahi bulamaz. Mekanik dayanımı sayesinde üzerini kullanım alanı olarak kullanabilirsiniz. Terasların su yalıtımı binanın ömrü açısından önemlidir. Bu nedenle Aksaray Polyurea kaplama binanın ömrünü uzattığı gibi korozyondan da korur.


Aksaray'da verdiğimiz hizmetler:

Polyurea kaplama Aksaray, çatı izolasyonu Aksaray, teras izolasyonu Aksaray, havuz izolasyonu Aksaray, çatı yalıtımı Aksaray, teras yalıtımı Aksaray, havuz yalıtımı Aksaray, temel izolasyonu Aksaray, temel yalıtımı Aksaray, su izolasyonu Aksaray, su yalıtımı Aksaray.




9 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page